Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 06 aug 07, 11:47

Jeg hadde glimrende utsikt til Multe i første omgang og fulgte godt med. Han slet i starten, men tok seg stort opp, selv om han selvsagt ikke ble forvandlet til den klassespilleren han aldri har vært. Jeg synes slett ikke han var horribel.

Det jeg ikke riktig forstår er hvorfor ikke PAC spilte i går og Sjøberg tok venstrebacken. Det får så være om Sjøberg er bedre både sentralt og på høyreback enn på venstresiden. Det burde ikke ha noen som helst å si. Så lenge Sjøberg er vår klart beste venstreback (og det er han for tiden) så burde han spille på den plassen. Om da ikke PAC var skadet eller noe?

Ser fremdeles ikke det store spissproblemet vårt. Gashi ble i går den tiende spilleren som har scoret for FFK så langt i år, og det er en mye bedre egenskap for et lag at det er mange som kan score enn at det er én spiller som scorer masse. Men jeg er enig med dem som sier at vi kunne hatt et oppspillspunkt til på topp. Tre av fire spisser har fart som sin styrke (framfor duellstyrke) og det blir litt ensidig i lengden. Utover det var Fofana frisk i går det jeg så. Tarik også var bedre enn på lenge. Bra at disse unggutta får mange sjanser selv om de ikke scorer hver gang. Spilletid er hva som skal til.

 

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340