Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 06 aug 07, 10:08
Opprinnelig postet av djpete

Litt enig med deg Patrioten. Etter min mening mangler Gardar  det siste lille som kunne gjort han til en profil i TL. Etter min mening er Gardar en spiller på nivå med Ringberg, litt hurtigere, men muligens uten den samme evnen til å omsette halvsjanser og hakket svakere i hodespillet. Litt mer anvendelig dog pga tempoet sitt.

Tarik er ute av form, men han vet vi alle har de rette kvaliteter både som goalgetter og spiller.Synes det vises klart at gutten mangler litt selvtillit i avgjørende situasjoner nå. Han legger jo ballen opp i henda på keeper, istedenfor å klinke/plassere ballen tilside for han. 

Fofana taper seg mer og mer utover i sesongen nå. Mener at West er et bedre alternativ som innbytter, basert på de siste kampene iallefall.

Vi har forsåvidt god dekning på spissplass, men mangler den siste lille flyten/kvaliteten, og da kommer krava fra supporterne fortere enn julaften på kjerringa.

Vi var iallefall litt i flyten igjen idag, fortjent nok. La oss håpe at våre spissalternativer viser seg tilliten verdig og åpner målkontoen igjen mot Viking borte.

Vi kan ikke handle nye spisser fordi de vi har ikke har hatt flyt og marginer og akkuratt nå presterer litt under sitt toppnivå. Det er ikke slik man bygger et lag. Man må gi spillere (og spesielt spisser) tillitt over tid for å skape kvalitetsspillere.

Og til dere som maser om spisser, det hadde vært interessant å høre noen navn som innen rimelighetens grenser kunne vært aktuelle for FFK spill og som med rimelig stor sannsynlighet vil score mer enn de vi har i dag.

Tar dere utfordringen?

---------------------------


"Fotball er ikke underholdning, det er lidenskap." - Egil Olsen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f