Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 05 aug 07, 23:55
fornøyd med 3poeng, innsatsen og antall store sjanser idag. dog skortet det litt på pasningspillet og kreativiteten. men alt i alt en Ok pluss kamp av gutta.


shaaban    5    sjanseløs på goalen, ellers særs lite å gjøre...



sjøberg     4    tam offensivt, grov plasseringsfeil på 0-1, spilte seg noe opp utover i kampen.



piiroja    6   sjef som alltid......



gerrbrand   6  blir bare bedre og bedre i ffk drakta!ekstrem kompetanse i de 2stopperne våre som utfyller hverandre, der raio kaster seg inn med alt som er, er patrick rolig og intelligent i spillestilen.



multaharju   3   svak kamp, svake pasninger, lett fintet/løpt av. pac på høyre og sjøhage venstre. uansett backer av klasse er mangelvare i FFK!!!




jonna   5   gjør en ok jobb, starter dårlig men involverer seg selv med et par solide ballerobringer. flott volley scoring på et bra løp.




gashi   6  vår beste på midten, virker som ardian kan blomstre med tillit, vil bare bli bedre og bedre når han blir kjent med lagkameratene, flott langskudd og fine driv.




wehrmann   5   solid defensivt, nesten sjokkert over at FFK har en sentral midtbanesliter som tar så tunge løp og masse ansvar!uvanlig for fredrikstad! skorter dog pasningskvaliteten i dag, tidvis svært slurvete.




kvisvik  5   gjør en finfin jobb, flott assist og fine baller generelt, er litt showman som tar et tungt løp hver halvtime for å blidgjøre publikum(-: men for all del, kvisvik trengs på midtbanen med sin fotballintelligens.



tarik  4   ute av form!!!trist å se ham om dagen, uten selvtillit og den touchen og driven han er kjent for....



gardar  4  sterk 4er, jobber og sliter men er endel på etterskudd fordi. flott prestasjon som kunne endt i scoring med en bedre avslutning.



fofana gjør særs lite ut av seg og håpet egentlig på brian west for gardar siste halvtimen....berg blir min BB da han herjet i de 32sekundene han spilte(-:  :p :p






---------------------------

UEFA KØPPEN 2007?!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f