Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 aug 07, 23:50
Opprinnelig postet av Holters


2) Forferdelig dårlig kamp av Terje Hauge. Helt på egen hånd klarer han å skape de merkelige situasjonene, som en autoritær dommer med fotballforståelse hadde klart å avverge. Men dommeren var like dårlig begge veier, og hadde ingen kampavgjørende feil.

3) Kvisvik mistet virkelig hodet i en periode. Ren idioti å sparke ned Aalesund-spilleren, som overspilte til de grader. Du har faktisk på deg leggskinner!!! Kvisvik hevet seg noe fra forrige kamp, men hadde ingen god kamp, igjen. Helt kjørt etter et defensivt løp - til vill applaus fra publikum. Et par showfinter her og der, men ellers var det tamt. Likevel var han mannen bak den målgivende pasningen til Bjørkøy.



Hauge dømmer frispark i øst og vest, og det er masse pirkete avblåsninger, og masse tilfeller av ren armbruk, trekking i trøyer, uthaling av tid, går i veien for frispark, som ikke blir tatt, og da skjer sånne merkelige ting som det gule kortet til Kvisvik.

Sånn som jeg ser det er det helt horribelt å gi Kvisvik gult kort for å forsøke å ta frispark! Jeg skulle likt å visst om Hauge hadde dømt likedant hadde han sett det hele om igjen. Kvisvik legger ned ballen raskt, og AaFK-spillern går mot Kvisvik for å stanse en rask igangsetting, noe som helt klart ikke er lov, Kvisvik forsøker å spille ballen, men AaFK-spillern er så nærme Kvisvik at det faktisk blir kontakt via ball.

En ting som norske dommere er utrolig dårlige på å dømme, er sportslig opptreden.

Og jeg må nesten spørre meg sjøl: Jeg synes det er merkelig at ikke flere frispark-eksekutører setter igang raskt, og slår ballen knallhardt i nedre hoftehøyde mot idioten som forsøker å utsette frisparket.

Kvisvik løp usedvanlig mye idag, hadde målgivende pass, til tross for at han ofte hadde to mann på seg, og ser ut som om han er på vei til god gammel form. Sånn som vårt angrepsspill ser ut for tiden, vil det være det rene skjære vanvidd å sette ut den eneste "garantisten" for å produsere gode målsjanser, i hvertfall nå som han er på vei opp!

West har ca 250% mer fotballhode enn Fofana, og må således brukes mer, gradvis, sånn at han kommer tilbake til matchform. West har virkelig fått bedre fotballhode etter at han kom til FFK, og sjøl om han har mista noe av farten sin har han masse mening med det han gjør, og er Fofana overlegen i den taktiske delen, helt klart. West er dessuten en bakromsspiller, mens Fofana er en en-mot-en-spiller. Og er det noe vi trenger er den en skikkelig god bakromsspiss, IMØ. Vi har andre gode en-mot-en-spillere som Tarik og Ardian.

Jeg tror en møtende spiss, og en bakrom/rettvendt er tingen i 4-4-2, og der bør West spille en stor rolle, synes jeg. Sånn sett mener jeg også at Gardar blir brukt litt feil, for han har ikke den støtten, og det løpet i bakrommet som trengs for at han skal få enda større effekt. Det som er fint med Gardar et han serverer som møtende spiss, og er samtidig veldig god på små flater, noe som gjør at han også er svært farlig når han vender opp.

Vet noen forresten hvorfor PAC ikke spiller idag? Jeg mener personlig at han hadde spilt vel så godt som Sjöberg, spesielt defensivt... Nei, PAC inn på høyrebekk neste kamp.

Vel, vel, 3 poeng, god stemning i plankehaugen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f