Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 05 aug 07, 21:02
Endret: 05 aug 07, 21:04
Opprinnelig postet av Tiger
Synes de spilte ganske greit i dag. Må dog si meg enig i at Multaharju ikke spilte sin beste kamp.

Det smakte godt med en seier idag.

Jeg er enig i at FFK spilte en god kamp i dag. Helt vanvittig hvor mye høyere agressivitet vi har i midtbaneleddet nå, samt våre to klassestoppere er og forblir veldig gode. Sjöberg spilte seg opp etter feilen på 1-0 målet, og jeg håper FFK kjøper ham fri fra kontrakten med Elfsborg.

Multaharju var en katastrofe. Lagde et utall med unødvendige cornere og frispark. Han sparket den vel over sidelinje helt unødvendig minst 3-4 ganger?

Bjørkøy så ut til å mistrives på kant, men scoret fra kantposisjonen nok engang, slik Morgan Andersen hevdet at de fleste målene til Bjørkøy hadde kommet, da han ble intervjuet under kampen mot Lyn sist.

Gardar er den eneste på topp som vinner dueller og klarer å holde litt på ballen. Fantastisk nærteknikk, men synes faktisk Toth var bedre som ren møtende spiss. Tarik Elyounoussi spilte seg opp fra forrige kamp, men er ikke i toppslag.

Kvisvik spiller seg noe opp fra sist, og begynner å ligne en fotballspiller igjen rent figurmessig, men er fortsatt langt unna toppform. Måtte ha 5 minutters pause etter det ene defensive løpet. Han jobber 25 meter fra midtbanelinja på begge sider, mer orker han ikke. :) Men flott pasning på 2-1 målet til Bjørkøy. Litt typisk Kvisvk å slå den avgjørende pasningen, selv om han spilte en kamp under pari.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340