Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 apr 04, 02:15
Endret: 12 apr 04, 02:19
Opprinnelig postet av djpete
...hadde det vært større konkurranse på "supportersidefronten" er jeg redd jeg hadde boikottet denne siden iallefall i en uke som følge av "trøkk i trynet" tipset deres.


At tabelltipset, som ingen har kommentert hverken positivt eller negativt før jeg kom til 13. plass, plutselig skulle bli så viktig for så mange ante jeg virkelig ikke.

Opprinnelig postet av djpete
Costanza skriver på debatten her; "dersom alle får ut maksimum og yter 100% hele veien, ja, da klarer vi oss med grei margin"
Med grei margin????? Selvsagt vil alle spillerne yte 100%, at allle får ut maksimum vet man jo aldri, men hadde dere som supportere hatt trua på det så hadde dere tippa FFK lenger opp på tabellen, det skriver dere jo selv.


Som jeg også skriver i tabelltipset; jeg kan ikke gå ut i fra at alle spillerne slår til og får ut maks av hva som bor i dem selv om det er FFK-spillere. Jeg har målt styrkeforholdet mellom klubbene ut i fra hvor gode spillere lagene har etter hva de har prestert på et slikt nivå tidligere. Jeg kan ikke spekulere i hvem som vil slå til eller ikke. Har selvsagt troen på alle nykommerne i FFK, men når jeg skal være noenlunde objektiv blir det umulig å argumentere for at FFK f.eks. har et bedre lag enn de jeg har plassert over. Det klarte jeg rett og slett ikke, og det går på troverdighet. Da er det bedre å heller si at vi er nest svakest på papiret, men nødvendigvis ikke på banen. Poenget er at det blir mye "hvis" og "om" når det gjelder veldig mange av FFKs spillere i år, og derfor vanskelig å vurdere.

Opprinnelig postet av djpete
Hva er vel en supporter uten trua på at spillerne skal få ut max? En sinnsykt pessimistisk supporter må han være isåfall-> en sinnsykt pessimistisk supporter bør IKKE skrive tabelltipset på laget han skal supporte!


Blir nesten like enkelt som å si at Tor Trondsen ikke kan være kaptein i FFK fordi han gjennom hele fjorsesongen var svært pessimistisk på lagets vegne. Mente at enhver seier FFK gikk på var en slags sensasjon og opprykk nærmest var et ikke-tema. Jeg har sansen for holdningen hans, og legger ikke sjul på at jeg gjerne har en samme dempende forventningsholdning selv når det kommer til ting jeg brenner for. Liker å dempe forventningene, slå nedenfra og opp osv. Se ikke bort i fra at det er en taktisk greie også, om enn bare for at nederlaget personlig ikke blir så stort fordi jeg er forberedt på noe verre.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340