Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 apr 04, 22:34
Endret: 11 apr 04, 22:36
Jeg forstår kritikken som flere kommer med, men står uansett ved mitt tips.

Når jeg skriver på denne siden, som er en totalt uavhengig side, så ville jeg ikke vært komfortabel med å skrive ting jeg ikke mener. Jeg ville ikke vært interessert i å være med på denne siden dersom jeg ikke kunne fått frihet til å mene det jeg vil og publisere det. Heldigvis har jeg den friheten her på FFKSupporter.net. (selv om jeg har fått negative reaksjoner fra involverte i siden også)

Tabelltips-serien jeg har kjørt har også like mye vært en presentasjon av lagene i Tippeligaen som et tabelltips. Personlig synes jeg tabelltips er ganske uinteressante, men dersom tipset er satt i samenheng med en informativ eller morsom tekst om lagene, så kan det bli interessant lesning. Jeg har valgt å legge meg på den informative linjen.

Men når man ser så å si alle "eksperter" tippe FFK og Ham Kam i bunn, så kan det vel ikke være noen overraskelse at jeg også gjør det her, tatt i betraktning at dette er et tabelltips basert på fakta om spillerstall og objektive vurderinger sålangt det er mulig.

Jeg ofret egentlig ikke store tanken at dette ble publisert på en side med navn FFKSupporter.net, men ser selvsagt i ettertid at det kan virke negativt. Men hvis jeg ikke kunne ha tippet etter fornuft, så ville jeg nok ikke ha tippet noe i det hele tatt.

Håper ingen tolker dette som at jeg har vendt klubben ryggen etter trofast å ha stilt opp siden jeg var liten guttunge. Det er ikke sant. FFK i Tippeligaen har for meg bare vært en drøm, noe uvirkelig, og det har egentlig ikke gått opp for meg ennå. Håper INDERLIG at FFK gjør tipset til skamme, bretter opp ermene og gjør hva vi vet de er i stand til. For potensialet og talentet er stort i klubben. Og om alle får ut maksimum og yter 100% hele veien, ja, da klarer vi oss med grei margin og har en solid plattform for videre sportslig suksess!!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340