Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 apr 04, 12:20
Endret: 11 apr 04, 12:22
Er enig med Costanza i at det er mer enn nok uhøytidelige tabelltips som plassere sitt eget lag kunstig høyt, men jeg tror samtidig at dette er første gangen en supporterside har tippet sitt eget lag på nedrykk!! Det blir for meg helt feil. Selvom tipset bør innholde en del grad av seriøsitet, så bør man ikke legge alle subjektive meninger til side heller, er tross alt vi som vet mest om klubben. Jeg syns egentlig det er ganske hårreisende, vi er jo ikke aftenposten heller, vi er ffksupporter.net, og vi bør ha trua på våre egne.

Opprinnelig postet av Costanza
Ta det med ro. Ikke overvurder betydningen av noen usle tabelltips. Om noen spillere i det hele tatt får det med seg, så tror jeg ikke de bryr seg. Og om de bryr seg så blir det forhåpentligvis bare kilde til økt motivasjon.

Dessuten oppfyller vi jo blant annet ønsket til Tor Trondsen m.fl i FFK som nettopp ønsker at de skal bli tippet i bunn.

Det å bli tippet nord og ned gir spillerne en ekstra motivasjon til å vise alle at de er bedre enn det, men det skal ikke være nødvendig å bevise det ovenfor egne supporter. Det tror jeg heller ikke Trondsen & co. mente, de mente nok at alle andre tipper dem nord og ned gir økt motivasjon, men vi er ikke alle andre, vi er FFKsupporter.net, og tror ikke de hadde regna med å måtte bevise noe får oss, det skal ikke være nødvendig heller.

Jeg er ikke enig i tabelltipset til FFKSUPPORTER.net!!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340