Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 jul 07, 10:53
Opprinnelig postet av bjorn
Han vil jo ikke være her, ser ikke hva vi skal med han, hadde vært gøy om FFK sa de ikke vil ha han, men da hadde det nok blitt ramaskrik, i motsetning til når han griner seg vekk herfra. ;)


Er vel en liten forskjell fra å ha hjemlengsel til å ikke ønske å være i Fredrikstad. Og jeg tror Bertie er profesjonell nok til å gi hundre prosent for klubben selv om den heter Fredrikstad i høstsesongen. Jo bedre han spiller, desto større er jo sjansene for at tiltrekker seg Vikings oppmerksomhet igjen. Det hadde vært annerledes om han hadde sagt at han vil vekk fra klubben, uansett hvilken klubb som vil ha han. Det er ikke tilfelle, det er enten Viking eller FFK har han uttalt (nå har vel slike utsagn vist seg å ikke stemme tidligere med andre spillere dog).

Blir spennende å se hva som skjer. Drar han til Viking så har vi i grunn klart oss greit uten han også og vi får penger for han. Blir han værende så har vi fått en klar forsterkning på venstrebacken igjen, for selv om vi har klart oss greit uten, er det liten tvil om at Bertelsen i godt gammelt slag er det beste alternativet på den plassen. Kanskje han gjør det så bra at han får tilbud fra en utenlandsk klubb han ikke kan si nei til, en klubb som betaler mer enn Viking?

Det blir spennende å se i hvert fall.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340