Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 28 jul 07, 15:25
Opprinnelig postet av djpete

Opprinnelig postet av Costanza



Historieløst, djpete.


At jeg er uenig med Hareide og Drillo tar jeg som et kompliment, og at jeg er historieløs for at jeg har en anen oppfatning av en spillers kvaliteter enn deg/dere blir også feil. For al del, Berti ville definitivt forsterket vår venstre backplass pr idag, men han er langt fra uerstattelig. Når han i tillegg er uten klubbfølelse, har dårlig teknikk og mangler en pasningsfot så mener jeg å ha fullt belegg for det jeg sier, han er oppskrytt. Jeg blir overrasket om han noengang blir fast innventar på landsen, og en profil i tippeligaen. Det er jo disse spådommene jeg går imot når jeg sier at han er oppskrytt, og at han ikke er noe stort tap.

 

Kom opp med noen alternativer da? Bertelsen er arvtageren til Riise på landslaget, og er ikke god nok for en klubb som de siste årene har måttet slite for å etablere seg i Tippeligaen? Riise hadde glitt rett inn på nesten alle lag i Tippeligaen. Vi har en investorgruppe som "driter penger" når vi trenger det, men jeg tror ikke vi får noen god venstreback hit med det samme. I tillegg blir det vanskelig å finne en som er norsk. Det er bare å innse at vi ikke er Norges mest attraktive klubb, og kan ikke hente spillere fra øverste hylle i hvert overgangsvindu.

Man er ikke uten klubbfølelse fordi man forlater en klubb. Han har gått skadet i et år nå, og da er det naturlig at man savner familie, venner og bekjente. Og nevn et par venstrebacker med bra teknikk? Bertelsen er en av Tippeligaens raskeste, og da trenger han ikke teknikk. Ok, pasningsfoten hans kunne vært bedre, men den er ikke så dårlig som de fleste skal ha det til. Syns kanskje det dårligste er at han ikke har så bra posisjoneringsevne, men det tar han ofte igje på farta. Man kan jo heller nevne de lange innkastene, farta, de offensive bidragene og hvor god han er èn mot èn defensivt.

Når Riise slutter på landslaget, er han fast inventar. Og han blir garantert en profil i Tippeligaen, som han var, og kommer til å gå til utlandet.

Synd at FFK selger når de endelig har fått en venstreback som fungerer. Vi har jo slitt oss gjennom Vebjørn Hagen, Tamas Szekeres og i år Anders Prytz. Vi hadde Bertelsen, men solgte desverre. Men jeg tror Multaharju eller Sjöberg vil fungere bra!

---------------------------

I fell in love with football as I was later to fall in love with women: Suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring. -Nick Hornby-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340