Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 23 jul 07, 00:32

Synes først og fremst det er mye positivt å trekke frem i denne kampen:

1) Har aldri sett Shaban bedre, virker som han har toppformen inne. Han har vel fått sin første ordentlige ferie som FFK spiller og trolig ser vi en fokusert og opplagt Shaban utover høsten. Med det nivået han viste i feltet i dag har vi Norges beste keeper etter min mening.

2) Bjørkøy imponerer i sin nye offensive rolle. Tydelig at han trives og han kan fort bli FFKs toppscorer i år.

3) Wehrman! Imponer allerede i sin andre kamp for FFK. Gir FFK en ny dimensjon både offensivt (strør baller) og defensivt. Vil bli utrolig viktig utover høsten.

4) Sjøberg. God nok for 1. elleveren og vil gi økt konkuranse i den bakerste fireren også når Bertelsen er tilbake om han fortsetter å holde dette nivået. Han er ikke Norsk men Svensker er i så fall det nest beste hehe

Ikke så positivt:

1) Tarik og Fofana mangler litt futt. Mulig er West og Gardar vårt beste spisspar nå. Min vi har 4 spisser som konkurrerer om 2 plasser og det er positivt.

2) Vår kjære venstre kant holder bare en halvtime. Har mistet troen på at Kvisvik kommer tilbake i toppform. Han tjener 1,3 mill i året, jeg synes Grønis bør gi ham et ultimatum. Gå ned en kilo i uka om du skal være med videre! Hvor vanskelig er egentlig det for en som uansett trener hardt 10-15 timer i uka? Alle klarer det!!

3) Multe skaper for lite. Synes Grønis skal dyrke Tarik som høyre kant selv om det svekker oss en smule defensivt. Håper på Gashi. Ingen klassisk høyre kant men bedre enn Multe på allt og bedre enn Tarik defensivt.

4) Avstanden til toppen begynner å bli stor og avstanden til bunnen ikke så stor. Vi bør ha 4 poeng på de to neste kampene for å ikke gjøre den situasjonen værre på kort sikt.

---------------------------


"Fotball er ikke underholdning, det er lidenskap." - Egil Olsen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340