Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Taz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 07 apr 04
Innlegg: 19

Lagt til: 07 apr 04, 00:34
Opprinnelig postet av Lars Thoresen
Mener bestemt at kvoten bortelaget har krav på er 5 % av billettene, ergo 525 billetter har alle lag som kommer til Fredrikstad krav på. Men, det er nok likevel gjerne slik at de fleste klubbene gir bortesupporterne 10-15% av billettene, selvom de ikke har krav på mer enn 5 %. Det er en grei gentlemans agreement det, synes nå jeg. Men 3000 synes jeg er altfor mange billetter å gi Klanen hvis dette går på bekostning av Fredrikstadsupportere. Da snakker vi strengt tatt ganske mange prosent av den totale kapasiteten, faktisk over 25%. Synes heller man kunne ventet og sett hvordan den faktiske interessen var blant Fredrikstadsupporterne før man ga dem så mange billetter. Hadde man hatt et par tusen billetter til overs en uke før kampen, hadde det vært helt greit å gi en del av disse til Klanen. Dette er et helt feil signal å sende ut til sine egne supportere. Å tabbe seg ut en gang er greit, men hvis man gjør dette igjen, så er det ikke like greit. Er for sent å gjøre noe med dette nå likevel.

Jeg har ikke noe mot Klanen; de kunne godt fått 5000 billetter til kampen de, forutsatt at ingen Fredrikstadsupportere ville hatt de billettene. Men, når dette går ut over egne supportere, da blir det feil, faktisk helt feil.


noen som har møkk i øya ja.....

Ricochets kom med en fullstendig korrekt beskrivelse av situasjonen 2 innlegg lenger opp. VI har fått 2.000 billetter hverken mer eller mindre.

Siden vi er så gavmilde så kan dere helt sikkert få en 8.000 av oss:D

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340