Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 06 jul 07, 01:15
Opprinnelig postet av dracula

Merkelig konklusjon "Flight", man kan ikke bare forlenge en kontrakt uten at partene samtykker.

Det vil jo i praksis bety at når en først undertegner en avtale så kan man være bundet for livstid.

Poenget mitt var at så vidt framkommet så var partene enige om innholdet i avtalen. Hvis det eneste som måtte endres var datoen avtalen skulle gjelde fra, så er det ikke gitt at hele avtalen behøver å skrives om av den grunn. De kan muntlig ha blitt enige om å stå ved avtalen som den var inngått, og det tyder jo alt på at de var. En stund, i alle fall. Og da kan man ikke pluteslig gå avtalen lenger ved å hevde at den ikke var gyldig i utgangspunktet. I så fall må man nok anmelde avtalemotparten for svindel og håpe at det fører fram.

Og det er det grunn til å frykte at det gjør for John Shittu i denne saken, ettersom politiets innstilling nå gjør at mange mister den lille tillitten de hadde til Morgan, og mener at han pr idag ikke er i stand til å gjøre jobben som direktør. Lenge før noe som helst er bevist i retten.

Morgan har jo tidligere nektet å stille opp for politiet for å avgi forklaring, ettersom han ikke ville forklare hva John Shittu har gjort i saken. Det forstår jeg i grunnen godt. Selv om dette ikke burde ha noen betydning, er det like menneskelig som mulig at politiet har latt det gå litt prinsipp i saken og har ønsket å sette fast Morgan. Bare en spekulasjon, selvsagt, men politiet er bare mennesker de også. Noen kan ha blitt fornærmet over manglende samarbeidsvilje fra Morgans side. Jeg sier ikke at jeg tror det er sånn, men i prinsippet vil jeg ikke utelukke muligheten for det. 

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340