Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 04 jul 07, 01:30
Opprinnelig postet av Plankekæll

For en talentløs tråd...

(Mannen er blant norges 10 beste dommere, derfor dømmer han Tippeligaen. Get over it!)



Ti beste? Tja. Jeg tror nok vi snakker om at det er kombinasjon av de ti beste og de ti som har så urealistisk syn på sine evner som toppdommer at de setter seg på lista og uten refleksjon innlater seg med en oppgave som er dem altfor stor...

Seriøst, jeg vet hvordan dette med dommere fungerer i Norge: Du har de som er virkelig gode dommere, også har du de som bare stiller opp på alt, går kurs, er med i styre og stell, sitter i komitéer, i det hele tatt er jævlig ivrige, uten at de egentlig har noen grunn til det, for å si det sånn. Jeg trenger ikke gå lenger enn til mitt eget forbund, Norges Volleyballforbund, for å finne akkurat det der. Det er noe høyere prestisje å dømme i TL, joda, men det er nok samme mekanismer ute og går.

Jeg tror trygt vi kan si at godeste Edvartsen er av de sistnevnte.

Hvorfor, jeg bare spør, hvorfor kan vi ikke bruke dommere fra Sverige??? Det er ikke langt å reise, vi får garantert uhilda dommere som ikke har lest masse bullshit i side opp og side ned i totalt overtabloidisert norsk presse, dommere som dømmer situasjon etter situasjon i stedet for å sette seg fast i et spor. Så kan norske dommere få prøve seg i Sverige.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340