Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 03 jul 07, 23:26
Endret: 03 jul 07, 23:26

Opprinnelig postet av Holters
Helt utrolig at folk klarer å være skeptisk til Wherman-overgangen. Det virker som om en del her ikke følger særlig med på norsk fotball generelt, men til nød bare FFK. Wehrman forlangte en ny treårsavtale for å signere med Lillestrøm, men de var ikke interessert i det. Hadde Wehrman jenket seg på kontraktslengdekravene, så kanskje han fortsatt hadde vært i klubben.

Det er mange, mange kanarifugler som har uttrykt misnøye med at han forsvinner. Dette er en overgang på nivå med den da Kvisvik kom til klubben. Jeg fatter ikke hvordan folk kan være skeptiske til dette. Da er man rett og slett bare pessimistisk av natur, og ønsker å ha sagt noe negativt om alt og alle, slik at man kan dra det opp som en "trumfkort" om ting går galt, selv om absolutt alt ligger til rette for at Wehrman blir en suksess. Et kjøp nærmere nullrisiko finnes trolig ikke.

I tillegg er dette tross alt virkelig en spillertype vi har behov for, og en klassespiller som har prestert godt over lang, lang tid, men noen kommer helt klart og tydelig ALDRI til å bli fornøyde.

Takk for det...helt enig...

---------------------------

Heia FFK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340