Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

coogee

Bedriftsspiller
Ble medlem: 31 mar 04
Innlegg: 20

Lagt til: 31 mar 04, 13:48
Hei alle sammen

Dette er mitt første innlegg på denne siden, grunnet store tekniske problemer i registreringsfasen (ikke min feil...).

Jeg må følge meg inn i rekken av de supporterne som er veldig misfornøyd med ledelsen. De har siden opprykksfesten vært store i kjeften og lova oss stjernespillere og at vi skulle ta steget videre mot RBK og europa. Så har jo helt klart ikke skjedd. Spillerne vi har hentet inn har alle et stort potensial, men alle er høyst usikre kort. Når man i tillegg tenker på at de eksisterende spillerne ikke har erfaring fra dette nivået, så er jo alle de også usikre kort. Av de vi har henta, så er det vel ingen som er grantererte førstevalg, og det sier vel sitt. Vi opererer med et budsjett på 34 mill kr, pluss Høili, og noen av de dyreste billettene i Norge, og allikevel har vi ikke greid å få tak i kvalitetspillere. Det som virker enda mer urovekkende, er at det fra mitt ståsted ikke virker som de har prøvd i det hele tatt. Hvor mange spillere har dere hørt det har vært snakk om, ikke mange? Og av de på ønskelisten, Gashi, Furuseth Olsen, Enerly, Buer J, så greide de ikke å komme med et eneste kontrakstforslag til noen av de!! Når det gjelder Kallio, så er det også ekstremt merkelig at de venter til siste liten hvis det er seriøst at de har fulgt han siden januar.. Kan ikke være lett å følge en spiller når det ikke spilles fotball, så jeg tror ikke de har fulgt han så veldig tett. Virker som en nødløsning. Vet ikke hvor problemet ligger, men det er tydelig at noe ikke stemmer i ledelsen. Blir også oppgitt over å høre at vi har penger til å hente spillere underveis. Må da være bedre og lettere å hente spillere nå!!!
Jeg føler at klubben har spilt på den flotte entusiasmen det er i klubben og byen vår, og at de har holdt oss supportere for narr. De skulle i steden ha belønna supporterne for den lojaliteten de har vist klubben. De burde holdt seg for gode til å bygge opp forventningene for å selge sesongkort. Det er ledelsen sin skyld at det nå har bredd seg stor misnøye blant mange av oss supportere. Hadde de ikke lova gull og grønne skoger, så hadde folk flest vært fornøyde med de nye spillerne.

Når det er sagt, så er det viktig at vi supporterne støtter guttane, det er tross alt ikke dem som har skyld i denne fadesen. Beklager at denne mailen ble så lang, men har en del frustrasjon som må ut. Håper at jeg har feil i det meste, men det tror jeg desverre ikke.

ps. vil hilse til mine snæbbuss kolleger, ses til sommern

mvh
thomas

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340