Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 27 jun 07, 22:13

Skal jeg virkelig være ekkel nå så mener jeg Shabani hadde stor innvirknig på tapet idag.. På det første målet virker Shabani veik og blir rett og slett fraløpt, mens hvisomatte dersomatte Gerrbrandt hadde spilt (forutsatt at han var der Shabani stod), så hadde aldri den mannen løpt fra forsvaret.. På det andre målet blir det et innlegg fra kanten som Shabani venter skal komme i beina for å klarere isteden for å møte ballen kjappest mulig å beine den lengst mulig fra farlig området..

Samtidig skal det sies at på det første målet mister Ramberg ballen i en farlig posisjon og setter dermed de andre i en vanskelig situasjon.. På det andre målet kunne kommunikasjonen vært bedre, men man skal da ikke stå å vente på ballen med henda i sia inni 16 metern.. Det er å be om trøbbel..

Nå er jeg muligens overkant kritisk, men det er fakta.. Gerrbandt er vel også skadet(?), så Shabani er jo uansett det eneste alternativet.. Shabani er en talentfull og trenger derfor matchtrening på aller høyeste nivå, så derfor er det jo heller ikke rart han skal få kamper for A-laget... Håper Shabani lærer av sine feil å kommer sterkere tilbake etter sommerferien

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340