Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 21 jun 07, 02:00
Var på Storstadion i dag. Ingen tvil om at Fredrikstad vant duellen på tribunen i alle fall. Heftig for et liv på bortebane!

Rajo Piiroja sto fram utover kampen som den store spilleren i mine øyne. Spiller med stor autoritet og solid defensiv trygghet, og kom i tillegg på flere gode offensive løp. Ser scoringssulten ut om dagen!
Men rundt Piiroja blir forsvaret i blant stående og sove, som om alle regner med at Rajo ordner opp likevel. Noe han stort sett gjør, men likevel.

Prytz så ut til å være ute av form. Har han ikke slitt med skader i det siste? Det så uansett ikke ut til å skorte så mye på viljen som evnen, vi får håpe han kommer sterkere tilbake.
Synd Kvisvik må stå over neste kamp, han ser ut til å være på en god bølge for tiden.

Den største positive overraskelsen for dagen må likevel sies å ha vært Ramberg. En og annen feilpasning til side, har gutten noengang vært så god på bortebane? En av FFKs beste i dag, kreativ oog ivrig offensiv, og insatsvillig til tusan defensivt. Meget oppløftende!

Så langt har FFK tatt poeng i fire av seks bortekamper. Selv om borteseieren lar vente på seg er det slettes ingen pinlig statistikk.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f