Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 jun 07, 15:48
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Opprinnelig postet av algern0n
  

Nei, vi er tilbakeholdne med å si at det kan være mulig fordi det IKKE ER MULIG.

Men, dersom det i dine øyne ikke er absurd at noen spillere i TL kunne tenkes å komme til FFK, at alle er realistiske, og at FFK MÅ hente spillere som er på nivå med de beste, så tror jeg du har et såppass urealistisk syn på klubben at det blir vanskelig å forklare deg dette her..

 

Jeg forstår heller ikke hvordan f.eks. en spiller som Daniel Nannskog kan spille for Stabæk men absolutt ikke kan tenkes å spille for FFK. Eller hvordan Pelle Nilsson kan spille for Odd, men absolutt ikke FFK. Eller hvordan Hæstad og Strømsatd kan spille for Start men absolutt ikke for FFK. Alle disse spillerne er blant TLs beste på sine plasser, og alle er omtrent på nivå med Martin Andresen.

Hvis FFK virkelig er det bunnlaget du så veldig gjerne vil ha det til, så forstår jeg heller ikke hva spillere som Shaaban, Piiroja og Tarik gjør her. Enn mindre skjønner jeg hvordan det kan være mulig å hente spillere på deres nivå. Det er det jeg snakker om. Ikke at David Beckham skal komme til FFK.

Grunnen til at Daniel Nannskog ikke er aktuell for FFK, er at når man spiller så bra, har man høyere ambisjoner. Alle disse du ramser opp har langt høyere mål enn å spille på det nivået de gjør. Enten så blir de i klubben sin, eller så går de til en langt bedre klubb.

Men det er selvfølgelig ikke absolutt utelukket. Men Raio har ambisjoner om å spille i England, da blir jeg overrasket om han går til feks. Stabæk!

Ellers er jeg helt enig i dine betraktninger, FFK var ikke et bunnlag i fjor! Tippeligaen har nå blitt så jevn, at de som kommer på 10.plass kan fort bli kalt for bunnag...

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340