Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 12 jun 07, 10:11

Sittetribuna under PH feltet ble kalt for familietribune da jeg skulle ha billetter sist. Er det familietribune?? Da er det veldig mange som har missforstått litt, tror jeg.

Og når det kommer til sikkerheten på stadion reagerte jeg allerede første kamp. Ikke sjekka de veska mi, og siden jeg er jente var det ingen som sjekka meg, siden det bare var mannlige vakter der. De har nemlig ikke lov til å sjekke jenter har jeg forstått. De bare så på meg og sa: greit, gå inn. Jeg kunne stappa flere bokser med øl og en pupehagle i bukselinninga uten at de ville merka det. Ikke sjekka de om jeg var medlem av PH heller.

Siste hjemmekamp skjedde det at han foran meg i køen hadde en billett som ikke villle "pipe" når de skannet billetten, så de slapp han bare rett inn. At den ikke "bipper" er vel grunn nok til å se nærmere på billetten om den er ekte eller ikke?? Sånnsett så stemmer ikke publikumstalla i allefall. Om de gjør det med 300 per kamp, utgjør det mange tilskuere i løpet av et år. Og det betyr at mange kan komme seg inn uten å være medlem av Plankehaugen og atpåtil med falsk billett....

---------------------------

Rami Shaaban ligner ikke så mye på Shabana Rehman. Men det er lett å gå seg vill i navnene i hvert fall.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340