Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 12 jun 07, 00:06
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jo jo, men det er vel ganske mange som mener at MA er totalt overvurdert og ikke har noe på landslaget å gjøre. Ikke at jeg vet, men noe sier meg at MA&MA kan tenkes å finne tonen.

Hva FFK har prestert de siste tre årene tror jeg ikk eer spesielt avgjørende for noen. Det interessante er hva FFK er i dag, og hvor seriøst man jobber med å re-etablere klubben i toppen av norsk fotball. I så måte ser jeg ikke at FFK ligger så mye dårligere an enn andre TL-klubber. Vi skal tross alt ut i Europacupspill til høsten. Vi er ikke helt bakgård lenger.

For all del, jeg har ingen grunn til å tro at nettopp MA kommer til FFK, men forutsatt at han forlater Brann (noe det i alle fall har vært spekulert i) så synes jeg argumentene for at han helt sikkert ikke velger FFK er noe tynne. I mine øyne er det ikke absurd at noen spillere i dagens TL kunne tenkes å komme til FFK. Vi har allerede tre spillere som regnes blant de aller beste i TL på sine plasser. 

I alle tilfeller må FFK hente spillere som er på nivå med de beste i TL, så hvorfor ikke MA? Er det personlige grunner inne i blidet?

Eller er vi bare tilbakeholdne med å si at det kan være mulig, for ikke å skape en ny grunnløs rykteflom?

Nei, vi er tilbakeholdne med å si at det kan være mulig fordi det IKKE ER MULIG.

Men, dersom det i dine øyne ikke er absurd at noen spillere i TL kunne tenkes å komme til FFK, at alle er realistiske, og at FFK MÅ hente spillere som er på nivå med de beste, så tror jeg du har et såppass urealistisk syn på klubben at det blir vanskelig å forklare deg dette her..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340