Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 10 jun 07, 21:37
Endret: 10 jun 07, 21:49

Jo jo, men det er vel ganske mange som mener at MA er totalt overvurdert og ikke har noe på landslaget å gjøre. Ikke at jeg vet, men noe sier meg at MA&MA kan tenkes å finne tonen.

Hva FFK har prestert de siste tre årene tror jeg ikk eer spesielt avgjørende for noen. Det interessante er hva FFK er i dag, og hvor seriøst man jobber med å re-etablere klubben i toppen av norsk fotball. I så måte ser jeg ikke at FFK ligger så mye dårligere an enn andre TL-klubber. Vi skal tross alt ut i Europacupspill til høsten. Vi er ikke helt bakgård lenger.

For all del, jeg har ingen grunn til å tro at nettopp MA kommer til FFK, men forutsatt at han forlater Brann (noe det i alle fall har vært spekulert i) så synes jeg argumentene for at han helt sikkert ikke velger FFK er noe tynne. I mine øyne er det ikke absurd at noen spillere i dagens TL kunne tenkes å komme til FFK. Vi har allerede tre spillere som regnes blant de aller beste i TL på sine plasser. 

I alle tilfeller må FFK hente spillere som er på nivå med de beste i TL, så hvorfor ikke MA? Er det personlige grunner inne i blidet?

Eller er vi bare tilbakeholdne med å si at det kan være mulig, for ikke å skape en ny grunnløs rykteflom?

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340