Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 04 jun 07, 11:39
Endret: 04 jun 07, 11:44
Opprinnelig postet av kanogvetalt
OK, men hvis han er så god som enkelte hevder, hvorfor spiller han da i Häcken? Faktum er at FFK ikke hadde bruk for ham og at ingen andre TL klubber bladde opp ett øre. AGF tok ham imot, men gratis.

Trolig pga han har slitt med skaden sin i 1-1,5 år. Han spiller neppe der etter sommervinduet. Trolig ville han ha blitt solgt etter nedrykket også dersom det ikke var for regelen om maks 2 klubber hvert inneværende år. Og hadde han vært så dårlig som du påstår, ville han aldri ha blitt en publikumsspiller eller tatt ut på landslaget. En skadefri Rogel Risholt ville ha forsterket mange tippeligalag. Han er god i den defensive midtbaneposisjonen.

Häcken betalte for øvrig millionbeløp for Risholt. Det er mye i Sverige, hvor overgangssummene ikke er like ville som her til lands.

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Det er heller ikke noen signaler ute om at det i dag er TL lag, eller Adecco lag for den saks skyld, som ønsker Risholt. Spilleren er jo ikke akkurat "hemlig" heller ettersom han har spilt i Start(hvor han også ble sendt på dør) og FFK.

Så du kan og vet ikke alt likevel?

Jeg vet nemlig at det er tippeligaklubber som har og har hatt følerne ute etter Risholt. Det skal også være interesse fra Danmark og Sverige...

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340