Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

geirsand

Knøttespiller
Ble medlem: 11 feb 07
Innlegg: 29

Lagt til: 27 mai 07, 13:40
Syns den pipediskusjonen her mangler fokus på hensikten med å være supporter og støtte sitt lag.

Jeg mener at hensikten med å heie på sitt lag er at de skal yte best mulig. Alle ffk-supportere vil at FFK skal vinne. Formålet med å heie er at FFK skal vinne. Jeg vil anta at alle er enige i det.

Dermed bør all supporteraktivitet være rettet mot at spillerne skal yte en maksimal innsats. I denne diskusjonen, er det dermed betimelig å spørre - yter man bedre av å bli pepet ut?

Ved å bli pepet ut får spillerne en negativ påvirkning. Det er vanlig at man da får en negativ fokusering og er opptatt av hva man gjør galt. Alle feilene man har gjort blir fremhevet i hodet til spillerne.

Dersom man derimot støtter sitt lag i motgang, mener jeg at spillerne får en positiv fokusering - hvordan kan jeg vise alle de tusen som roper at de fortjener noe bedre? Hvordan komme opp på nivået til tilskuerne blir fokus. Det er lettere å få en offensiv holdning dersom man støttes.

Det er som å oppdragelse. Dersom du i barndommen alltid hører at man er flink på skolen, blir man flinkere på skolen. Hører man at man ikke duger, er det lettere å gi opp og godta.

Kjære alle supportere. Dersom dere mener guttæne ikke spiller bra nok - støtt de! La de komme opp på deres nivå, ikke motsatt. Tilskuerne bør gå foran.

Med ønske om aldri å høre piping mot egne spillere igjen på Fredrikstad stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f