Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 22 mai 07, 14:56
Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Kan forstå at Brenne er med, mtp mål i forige kamp og ellers en god debut, men at Ivers, Andresen, Hagen, Grindheim, Strømstad, Fredheim Holm er med kan jeg ikke fatte og begripe, Hareide snakket om formspillere, disse gutta har vel så vidt spilt 180 min i år i TL samt at de har vel levert 3-4 mål tilsammen, altså ett totalt motsrtridende utak. Hvorfor ikke satse på spillere som er i form, som er fremtiden og som kan lære og kjenne nivået før neste kvalik? Er det fordi Hareide klamrer seg til sitt eneste halmstå og håper det skal snu og han skal klare og kvalifisere seg? Det kommer ikke til og skje i det hele tatt.. mannen er helt ute og kjører.

 

La Tarik, Myklebust, PCS, Tetty, Reginiussen få sjansen til og vise seg, de er fremtiden på landslaget. Bjørkøy er en spiller som har rett instilling og som er god og ha på banen.

Ehhh.. Greit nok at Brenne scoret sist, men når du i tillegg skylder på at Hareide ikke bruker formspillere, så burde vel absolutt ikke Brenne vært der.. Enig i å la unggutta prøve seg, det er en stoooor mangel på landslaget.. Tarik ved siden av Myklebust og Reginiussen er kanskje de som absolutt har prestert meget godt hittil i sesongen og burde vært med...

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340