Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 18 mai 07, 12:50
Opprinnelig postet av Lemmy

Hvis man er 2-3 år oppfatter man nok ikke situasjonen like skummel som en 7-8åring fordi man ikke skjønner så mye av den.. Man skjønner nok at det er noe som er "galt", men jeg tror man bli mer redd i 7-8årsalderen, da man mest sannsynlig skjønner mer av det.

Men: Jeg tror uansett at det kan virke skremmende på barn og ungdom med voksne mennesker påvirket at alkohol, spesielt på en fotballkamp hvor sånt ikke hører hjemme..

Du har rett i at man som 2-3 åring ikke forstår, men tonefall og folks oppførsel registrerer de veldig godt... Også hvordan andre personer reagerer.

Jeg har egentlig ikke noe imot at det serveres alkohol. Jeg har generelt en oppfatning av at vi godt kan servere mer alkohol, men at vi må sørge for at de f__kings misfit`ene som blir tilbakestående av å få i seg en øl eller to blir henvist til en plass utenfor stadion...  Enkelte personer behøver desverre ikke alkohol for å oppføre seg som idioter heller.

Under kampen mot Lyn hadde jeg to-tre drita 50-åringer bak meg, som ofte var i ferd med å tippe over oss som satt/stod foran og hadde hatt behov for støttehjul. Mot Viking hadde jeg igjen et par-tre drita 50-åringer bak meg (ikke de samme). Han ene stakk tilogmed over brua i pausa for å hyle innpå en Jägermeister og en halvliter - og kom tilbake 10-15 minutter etter at 2. omgang var i gang...

De hadde, når sant skal sies, ikke en oppførsel som var plagsom. Pinlig og flaut, derimot. Hadde de vært ufine og/eller plagsomme hadde vaktene fått beskjed.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340