Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 17 mai 07, 09:12
Opprinnelig postet av Tom!
Det er neppe alle som er enige med deg i den vurderingen, men du må gjerne få lov til å mene at FFK holder et tilsvarende nivå. Sett gjerne opp en analyse, spiller for spiller.

Kampen som sådan var jevn i 1. omgang, hvor FFK hadde det meste av spillet, men Stabæk de farligste sjansene. I 2. omgang var det klasseforskjell, og alt kan selvsagt ikke forklares med "dårlig moral" fra FFK. 

Det er neppe alle som er enige med deg i dine vurderinger heller. Stabæk et av seriens beste lag, sier du? Ja, når Stabæk har en god dag så er de potensielt veldig gode. Men det kan man si om de fleste lag i TL, kanskje om alle egentlig. På en dårlig dag er også Stabæk dårlige.

Spiller-mot-spiller analyser kan settes opp i det uendelige. FFK hjemme mot Viking og FFK borte mot Tromsø var på papiret stort sett det samme laget, men i praksis var det to vidt forskjellige utgaver av FFK. Hvilket av de to lagene skal man legge til grunn for en sammenligning? Paprianylyser er og blir skrivebordsfilosofi. Ikke at det er noe galt med skrivebordfilosofi, tvert i mot, men man må vite at det er det man holder på med. Og da hører det med at man ikke er så veldig skråsikker på så veldig mye - for hvis man er en god skrivebordsfilosof så vet man at alt er mulig og ingenting er sikkert. Noe er bare mer sannsynlig enn annet.

Man kan aldri forklare "alt" med å peke på én faktor. Det er ikke én grunn til at FFK ga bort seieren til Stabæk. Men én hovedgrunn som peker seg ut er at FFK rent faktisk følte seg for sikre på at de skulle klare å dra i land seieren mot ti mann - Bjørkøy bekreftet etter kampen at de hadde gjort akkurat den feilen, selv om de hadde vært enige om å ikke gjøre det. Der og da undervurderte de Stabæk, hvilket var en tabbe. Man må aldri undervurdere et lag i TL. 

Du skal få lov til å ha din mening om Stabæk. Du har ikke overbevist meg om at de kommer til å kjempe i toppen i år, og det har ikke Stabæk gjort heller. Men at de er et av mange lag som kommer til å kjempe om en plass på øvre halvdel, det tror jeg sikkert.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340