Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 09 mai 07, 23:42
Endret: 09 mai 07, 23:46
Opprinnelig postet av benksliter`n
Opprinnelig postet av Patrioten

Jeg har hørt at Terje Høili ikke er like lysten på sponse FFK lenger, han mener at de millionene han ga i fjor får holde for en stund, får håpe at det ikke er sant.

Tipper han har vært/er meget forbanna. Når han ser hva slags spillere alle millionene gikk til ifjor.Middels gode 2 div. spiller som noen her på forumet sier ,er ikke så langt unna sannheten. Ikke lett for FFK å klatre på tabellen når de kjøper 2 div. spillere

Får håpe han er klar for å gi FFK nok et økonomisk løft i sommer igjen

Men så enormt fryktelig forbanna bør vår gode venn Hølili ikke være, om han da ikke er sint på seg selv. Men jeg tror ikke det. Høili vet selvsagt like godt som noen at fotball er en usikker investering, og blant alle usikkerhetsfaktorer er det aller vanskeligste å forutse hvilke spillere som kan komme til å slå til i fremtiden, evt fortsette tidligere suksess.

Hvis noen hadde kunne pekt ut en navngitt spiller som man visste at ville score minst 15 mål for FFK (og ikke kostet 200 millioner) så ville man selvsgat ha kjøpt ham på flekken. I Vourinen så man i alle fall en spiller som hadde scoret ca et mål pr kamp i godt og vel en halv sesong i en liga på ca sammenlignbart nivå. I tillegg hadde man omtrent én uke på seg fra pengene kom på bordet til overgangsvinduet stengte. Skulle man sagt nei, han der finnen har vi ikke noe tro på? Vi velger heller en ung svenske som scorer i beste fall 1/3 så mye som Vourinen og som koster det dobbelte. Hvordan hadde det tatt seg ut? Om man kjøpte Sjøhage for 10 mill og han heller ikke slo til?

Hvor kom suksessen til Veigar Pall Gunnarson fra? Som en kanin opp av en hatt. Plutselig var han en storscorer, etter at flere klubber, deriblant FFK, hadde vurdert ham og funnet ham for lett, bare få år før den store metamorfosen. Ingen kan forutse sånt. I blant treffer man med kjøpene, i blant ikke. Sånn er det, det må FFK, Høili, fansen og alle bare leve med.

Defensivt er det antagelig en del lettere å se hvilke spillere som faktisk er gode, og hvilke som ikke duger. Klubben kan med fordel investere i gode defensive spillere, og heller bare fortsette arbeidet med de spissene vi har. Tarik og Fofana skulle heller trenge god oppfølging enn mer konkurranse om spilletid.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f