Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 mai 07, 19:49

Hvis du leser hva jeg skrev, så mente jeg ikke at vi bør kjøpe Sundgot, men at vi kunne trenge en type spiller som ham.  Ok, Tarik og Brian West har scoret en del mål, men de sees vel ikke akkurat på som noen goalgettere.

Tarik er en veldig god spiller som kan nå så langt han vil. Men i FFK blir han kun brukt som spiss hvis han spiller sammen med Fofana. Tarik hadde nok vært mye bedre med feks. Øyvind Hoås, som kunne fått stusset ballen i bakrommet.Spiller Hoås blir han brukt som høyrekant, noe som tilsier et større defensivt ansvar og det blir større sjanser for at han legger inn til spissene våre.. Dessuten tror jeg Tarik er litt for ung til at vi skal legge ansvaret om å score mål på ham.

Brian West er også en veldig god og viktig spiller for FFK. Men vi kan nok ikke regne med at han heller blir en goalgetter, ettersom han er mye skadeplaget. At han scoret mot Lyn har vel heller ikke så mye å si. Lyn spilte med 10 mann, og det var en gedigen glipp i forsvaret som gjorde at han fikk sette ballen i mål. Mot Tromsø kunne han også ha scoret, uten noe særlig markering header han ballen et par meter over mål fra fem meter.. Men farten hans kan jo hjelpe ham til å komme alene med keeper et par ganger. Han blir jo også mest brukt som innbytter(Han er vel kanskje ikke helt klar for 90 min. enda), og kommer som regel inn når det gjenstår et kvarter. Da er FFKspillerne som regel så sliten at de ikke orker å spille fotball, men heller "kliner" ballen uten noen mål og mening.

Det er ikke ment som en kritikk av disse to spillerne, så absolutt ikke. De er to uromomenter som har bra med fart, teknikk etc. Men noen notoriske målscorere tror jeg nok de aldri vil bli.

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f