Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5518

Lagt til: 09 mai 07, 17:39
Endret: 09 mai 07, 17:56
Opprinnelig postet av Topscorer

Terje Høili er en snill mann men ikke dumsnill. Når han ser hvordan midlene blir forvaltet så må han jo stille spørsmål om kompetanse hos de som kjøper inn.

Multa, Hermanni, Stadheim, Gardar, Thamas, Dette er 5 eksempler på spillere som tilsammen har kostet oss 8-10 mill + lønn i 2-3 år.

Disse midlene burde vært plassert i forsterkninger og ikke i spillere som enten er over middagshøyden eller bare er såkalt lovende. Vi har ikke råd til å sjangse på slikt. Det er bedre å satse på 2-3 skikkelige forsterkninger + å fylle opp med lovende jr spillere fra egen stall eller fra Østfold.

Terje og andre sponsorer gidder ikke å kaste penga sine i dass. Det må vi forstå.

Det høres ut som alle spillerene som kom sist sommer er dyre og ubrukelige. Jeg er ikke enig. Man kan heller ikke forvente at alle spillere som kommer til klubben forsterker første elveren, selv om det selvfølgelig er målet. Det handler ikke bare om kvalitet(hvordan man nå skal kunne vurdere det 100%), men også om at spillerene skal finne seg til rette( dette kan ta tid).

Multe kom som Bosmanspiller og har ikke styrket laget.

Vuorinen var relativt dyr men har ikke slått til så langt. Ung spiller som ble toppscorer i Finlanf til tross for at han spilte her store deler av sesongen. Kan trenge tid/kan være for dårlig. Spørsmålet er om han vil få sjansen.

Stadheim var ikke gratis men styrker laget etter min mening. Trenger nok å spille på seg mer selvtillit. Ingen tvil om at han holder nivået.

Gardar ser ut som et feilkjøp uten at jeg kan si det 100% sikkert.

Tamas kom til klubben som Bosman spiller. Hadde nok ikke veldig høye lønnskrav. Gjorde en ok jobb når Bertelsen ble skadet(kom på rundens lag 2 ganger).

Gerrbrandt er vår beste midtstopper og må betraktes som et kanonkjøp. Var også fristilt, altså ingen overgangssum.

 

Grønhagen har uttalt at om man skal hente spillere til klubben så skal de styrke førsteelveren. Resten av stallen skal komme fra juniorlaget. Det ere bare det at det ikke har vært noen juniorer å hente før Tarik, Elvestad og Shabani.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f