Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 mai 07, 07:45
Opprinnelig postet av Kent

Kvisvik er det vanskelig å sette ut av laget, men vi bør finne en erstatter for Ramberg.


Tja, er det egentlig vanskelig å sette han ut av laget? Han lever lenge på enkelte toppkamper, noe som gir et urettferdig positivt inntrykk av han enkelte ganger. En god kamp, og det er liksom greit for alle at han har fire dårlige kamper før han gjør en ny god kamp. Jeg hadde håpet at Kvisvik skulle bidra med en del flere målgivende pasninger enn det han har gjort da han ankom klubben. I fjor var det vel tre assist i serien, tre assist på sikkert over 20 kamper, men det alle vel husker, og blir blendet av, er cupfinalen hvor han var god. Skulle sett Kvisvik på nivået han var i 2001, da han toppet statestikken med 14 assist, men det er vel utopi, alderen tatt i betrakning.


Han har absolutt sine høydepunkter og kamper hvor han er glimrende, jobber hardt bakover, er kreativ fremover. Andre kamper, spesielt borte, kan han være en skygge av sin egen skygge. Det er mulig alderen (dog, han er jo tross alt ikke så gammel) setter sine grenser for hva han orker, men da er det bedre å bruke han i færre kamper og slippe andre til.


Hvorfor vi er dårlige, kanskje det er oss supportere som har "skylden"? Vi er for gode på hjemmebane? Kan jo nesten begynne å tro at støtten vi gir på hjemmebane blir et lite antiklimaks når de går ut på Alfheim og andre areaner. Vi har jo godt tak på Lyn på Ullevaal når vi drar inn med en armé av busser.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340