Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 04 mai 07, 21:01

Opprinnelig postet av Superkjegle
Det sto en liten gutt på Aristokraten da jeg hentet sesongkortet, og ikke fikk bilett..

Han ville nok ha barne-billett på kortsiden. Billettene på kortsidene tipper jeg vil bli utsolgte i alle kampene i år og det mange dager før kampdag. Det er helt klart,at det skulle vært flere seter på kortsidene for barn,familier,studenter etc. Dette er de virkelige folketribunene. Det er nok mange som kvier seg å kjøpe plass på langsidene til 270 kr når de får plass helt borte ved et av cornerflaggene.På langsidene,har vi de pengesterke og de største FFK-patriotene.

Billettene på en ny tribune over de existerende kortside-tribunene,kunne koste ca 50 kr mer og ha de samme avslagene på billettpris(for barn,studenter etc.) som existerer på kortsidene idag.

En utvidelse av stadion,vil øke publikumssnittet pga større kapasitet ved storkamper,bedre plasstilbud,flere "folkebilletter" slik at flere har råd til å gå på Stadion.

Flere barn og barnefamilier vil komme til stadion. Dette vil selvsagt rekrutere flere svorne FFK-patrioter for fremtiden. Husker selv når jeg ble dratt ned til gamle Fredrikstad stadion som liten guttevalp. Der og da var sjelen min solg, og ekte kjærlighet oppstod

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340