Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 27 apr 07, 20:03

Opprinnelig postet av JJunior
Men når du og flere andre her inne undergraver jobben de virkelig gjør for plankehaugen, klubben og generelt livet i byen på kampdagen så syns jeg at det er smålig...

Mange mennesker gjør mye viktig for klubben. Tenk på alle de som stiller på dugnad etter dugnad, de som er med på bortekamper, hjemmekamper, cupkamper mot bedritne søttendedivisjonslag, de som står og synger time etter time under kamp, Klokan som heier, banner og sverter for å få åndsingene til å synge, styret og ledere i PH, vakter, osv, osv.

INGEN av disse får betalt...

Jeg synes faktisk ikke noe om at PH skal betale for at de skal spille... Dersom folk ikke gidder delta i korpset - eller gidder bruke tid på det de synes er morsomt og/eller hobbyen sin - fordi de ikke lenger får betalt, ja da synes jeg de kan gi f__n. 

Jeg, som mange andre her inne, legger ned titusner av kroner på FFK i form av billetter, medlemsskap, mat og drikke på kampene, reiser, andre arrangement for FFK og - ikke minst - supporterstsæsh. Skjønner ikke hvorfor folk som utøver hobbyen sin skal få betalt for det... Hvis de tidligere BÅDE har fått betalt OG har sluppet gratis inn på stadion alle mann, må jeg være ærlig nok til å innrømme at jeg synes det er shite.

Hadde jeg visst det hadde jeg jaggumeg blåst støvet at cornet`en min (evt. dratt frem fela) og lært meg en håndfull sanger...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340