Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 16 apr 07, 03:00

Opprinnelig postet av Asgeir
Jeg tror absolutt vi må kunne si at gangbrua innebærer en risiko i forb. med hjemmkamper, og at det kommer til  å bli en oppgave ved hver hjemmekamp å administrere køen ved brua sånn at det blir trengsel ved bruhodet, og ikke ute på brua. Jeg tør ikke tenke på hva som kan skje med hundrevis mennesker på brua, unger og pensjonister. Hva hvis en person midt ute på brua får hjertestans? Det ville ta minutter å få vedkommende over på andre sida. Og gretne bortesupportere som har tapt klart, og begynner å lage småbråk i trengselen? Nei, noe må gjøres med den brua.

Jeg tror kanskje det må lages et køsystem på hver side, slusesystem, kanskje, som er så trangt at det ikke blir kø ute på sjølve brua.

Dette er ganske alvorlige greier. Hvem er det egentlig som har ansvaret for denne brua? Er det kommunen, eller er det FFK i forbindelse med kamp? Grunneier? Det hadde vært interessant å vite. I utgangspunktet er det ikke gitt at noe vil påta seg ansvaret hvis det skjer en ulykke grunnet trengsel på brua. Men hvis de som har ansvaret for brua er gjort oppmerksomme på risikoen på forhånd, vil de ikke like lett kunne vri seg unna det i ettertid. Og i det øyeblikket de innser det er det en mulighet for at de faktisk vil gjøre noe med det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340