Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 apr 07, 02:48
Endret: 15 apr 07, 02:51

Et greit spørsmål der, Plankekæll. Jeg skal forklare så godt jeg kan hvordan jeg tenker. 

Nils Johan Semb kommenterte ganske tidlig i kampen at FFK åpenbart ikke hadde gjort forberedelsene sine skikkelig, ettersom man lot Espen Hoff slippe til hele tiden. Jeg tenkte med meg selv, hva skulle man egentlig forberede seg på? Espen Hoff er og har vært lenge en av Norges beste venstrevinger. Hurtighet, teknikk, spilleforståelse, pasningskvalitet og avslutningsegenskaper er grunnmuren, men det aller beste med Espen Hoff er evnen til å improvisere og variere. Han er enormt uforutsigbar, og spiller på et så bredt register at han er veldig vrien å stoppe. Man kan ganske enkelt ikke "forberede" bort en slik spiller. Man må bare bare henge med så godt man kan, og gjøre sitt beste for å stanse det som kommer.

Utover Edu, som heldigvis ikke spilte, er Hoff Lyns klart farligste spiller (Bala er ny for meg, han ser også farlig ut). I kampen på Ullevål i fjor høst var inntrykket mitt akkurat det samme. Lyns svakhet derimot, for å få med det, er at laget som helhet ikke er helt på høyde med kvaliteten på spillerne. For Espen Hoff betyr det at han må gjøre veldig mye alene. Og da blir han før eller senere sliten.

Hva Czwartek gjorde utmerket i mine øyne, var å demme opp for Hoff med heltemodig innsats. Det var en nesten umulig oppgave, en reelt tøff dag på jobben for Pål André i dag. Men han klarte seg. Selv om Hoff riktignok slo en målgivende corner så klarte han aldri å spille seg forbi Czwartek, og gikk etterhvert tom for krefter. Uten Edu, og fram til Bala kom innpå, var Hoff alene hele tyngden i Lyns angrep. Man kan ikke på noen måte si at Czwartek kledde av Hoff, men Cwartek gikk seirende ut av duellen. Og med det stanset Czwartek Lyns klart viktigste våpen. Jeg har det inntrykk at det betydde mer for FFKs seier i dag enn at Lyn fikk en spiller utvist tidlig i kampen.   


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340