Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 03 mar 07, 19:25

Opprinnelig postet av HotDream

Hoås uslepen diamant??? Ærlig talt, hvor mange sjanser har han fått i TL (FFK)? Syns ikke han har hevet seg EN centimeter. Men Eggen og Olsen (som hentet ham) får vel skylda for det.... Hvis Grønhagen skal bruke resurser på å "lære" Hoås å bli god, er jeg redd han ikke har timer nok i døgnet.. Jeg syns Hoås er en meget middelmådig spiller som en meget sjelden gang spiller en bra kamp. Bruk heller resurser på noen av de andre spissene som allerede har vist at de kan score mål/spille bra i andre ligaer (Heavy og Gardar).

Det inntrykket jeg har av Hoås er at det er mest på det mentale planet proppen sitter. Gutten har en teknikk med ballen bare Kvisvik kan overgå i dagens tropp, han er bevegelig og har en viss målteft. Pluss en masse luftstyrke, selvsagt. Men han er ung og umoden, og mangler en del på arbeidsdisiplinen. Derfor blir han relativt lite involvert i spillet. Men jeg tror den rette treneren kan gjøre noe med det. Om Grønhagen er den treneren vet jeg ikke, men det er da lov å håpe. Tror i alle fall det kan være gunstig med en erfaren trener som har vært jobbet med store talenter før.

Men for all del, hvis Heavy og/eller Gardar kjemper seg til en fortjent plass på laget er det bare gøy det. Heavy er tross alt også veldig ung, og har ikke erfaring på TL-nivå. Men finsk fotball er kanskje ikke så veldig mye dårligere tross alt, og han var utvilsomt god der. Gardar vet jeg ingenting om, har han noen gang scoret mye mål?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340