Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 01 mar 07, 21:14

må huske på at frispark er noe han kan trene på selv også. utenom treningstid. men trur ikke kvisviken er motivert nok.

er sikker på at når han var yngre, så trena han på sånt hele tiden. se på gamst. mark hughes sier han står en halvtime etter hver trening omtrent å trener på frispark. er en grunn til at han får det til så bra. men må huske på at gamst er ung enda. å har lyst til å gjøre litt for å bli enda bedre. kvisvik begynner å dra på åra, å har ikke den samme motivasjon.

 se bare på tommy svindal i odd. han er på samme alderen. han har gått ned 6 kg siden sesongslutt. å føler seg mye bedre form. hadde kvisvik hatt litt av det samme så hadde han nok blitt bedre. men trur desverre han har kommet til gamlebyen for å slappe av å ha det morro med fotballen. å ikke slite seg ihjel. noe han også fikk lov til en viss grad av eggen.

får håpe den nye treneren får kjørt han skikkelig frem mot seriestart. da trur jeg vi kan se en kvisvik som er i form. å gjør det mye bedre. syns han har vært en skygge av seg selv etter han kom hit. selvom han har hatt noen veldig bra kamper innimellom. jeg hadde mye større forventninger til han enn det han har vist hittil for oss. men noe kan ha med at han ikke får de samme løpa å legge pasningene sine til, som han gjorde i brann.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340