Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 01 mar 07, 20:50

Heldigvis ligger det en avtale i bånn som gjør at vi kan ta tilbake makta på neste årsmøte. Det er fremdeles sånn at klubben kan ta tilbake oppgaver og ansvar fra ASA når som helst, og etter eget forgodtbefinnende.

Arbeidet med å regulere samarbeidet mellom klubb og ASA skal forbundet ha all mulig honnør for, for her har de virkelig kjent sin besøkelsestid, og laga et bånnsolid reglement som gjør at klubben alltid skal ha muligheten til å få siste ord i enhver viktig sak. Dette reglementet ligger også under den samarbeidsavtalen klubb har med ASA.

Jeg er ikk veldig engstelig for det som nå har skjedd, siden et kupp alltid kan følges opp med mann-av-huse-oppmøte og bred kontra hvis det viser seg at dagens styre ikke styrer skuta i den retninga som medlemsmassen vil.

Samtidig finner jeg det betenkelig at et helt flunka nytt styre kan bli valgt inn uten at man reellt vet hva styret står for. Men saken er jo selvfølgelig at man har utført et kupp, og da er jo informasjon til hinder for gjennomføring. Nå skal jo årsmøtet også godkjenne langtidsplan, og et styre, selv om det sitter flusst med blåruss der, er nødt til å jobbe med denne langtidsplanen som fundament for alt de gjør. Hvis ikke blir det grasrot-misnøye som fort sørger for at man får på plass et nytt styre ved neste korsvei.

La oss se hvordan dette går. Klubbstyret har vi ihvertfall kontroll på, gjennom medlemsmassen. La oss håpe at FFKs klubbkurs blir klarere i året som kommer, og at man på godt og vondt kan ta en bred diskusjon om kursen i åra framover.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340