Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 18 feb 07, 17:48
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Jeg ville ikke være like kritisk som du er her, men må innrømme at jeg likevel langt på vei er helt enig med deg. Der jeg sitter får det minimal betydning, så rammer ikke meg direkte, men syns likevel det er veldig skuffende at stadion har disse opplagte og grove manglene. Sånn sett så må jeg endre mitt første standpunkt, jeg er ikke strålende fornøyd med stadion, men jeg er strålende fornøyd med min plass der og det faktum at vi endelig har fått ny stadion.

Jeg har nok blitt litt ekstra kritisk etter at jeg oppdaget at jeg har fått sesongkort på en plass hvor stolpen kommer til å stå i veien for hele det ene målet. Det synes jeg er helt uakseptabelt, særlig mtp at vi ble lovt da vi kjøpte billettene (vi var blant de 50 første i køen etter de som hadde "pekt på sitt sete") at stolpene ikke ville bli noe problem der vi kjøpte plasser. Jeg kommer aldri i verden til å betale full pris for disse plassene (her har jeg Forbrukerrådet i ryggen), men vil jo helst betale vanlig pris og få plasser der stolpene ikke dekker sikten mot målet... Jeg skal i hvert fall kreve å få byttet plasser, men spørsmålet er hva jeg ender opp med da...


Poenget er at dette egentlig ikke burde være noen problemstilling i det hele tatt, dersom vi hadde fått en MODERNE stadion, noe man kunne forventet i 2007. Etter hva jeg har skjønt kommer dette til å være et problem for ganske mange, og her har FFK lagd et problem for seg selv som de vil slite med i mange år fremover.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340