Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 16 feb 07, 11:35

Opprinnelig postet av Funk1

Selvfølgelig er det behov for mengdetrening, men den type trening kan jo en hvilken som helst 3. divisjonstrener piske et lag til å gjennomføre.



Nettopp. Og nettopp derfor vet vel enhver idiot at man må ha på plass mengdetrening/kondisjonstrening FØR man begynner med annen trening:

"I fjor fikk vi jobbet lite med samhandlinga i laget, fordi vi måtte tenke grunntrening mye lenger for å bedre det fysiske nivået hos spillerne. Nå er enkeltspillerne i bedre form, så vi har gjort unna mye av grunntreninga og har allerede begynt å øve på formasjoner og samhandling"

-Mons Ivar Mjelde til Dagbladet i dag.

Hvis FFK-spillerne hadde vært litt mer disiplinerte og treningsvillige (eller hadde vært vant til å ha en trener som stilte strenge krav til dette fra tidligere) hadde de sannsynligvis møtt opp til samling i januar med god og vedlikeholdt kondisjon. Nå må de lide for å ha vært slappe, ved å trene mye mer enn de hadde regnet med - og furtinga til Ramberg kommer nok blant annet som en følge.

Jeg nekter nemlig å tro at Grönis vil tvinge FFK-spillerne til å kjøre kondisjonstrening (og nedprioritere samhandling og spillermønster) hvis han hadde ment at spillerne holder et godt nok nivå...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340