Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 04 feb 07, 22:02

Har gjort meg noen refleksjoner med utgangspunkt i denne kampen. Tar gjerne imot noen synspunkter dersom noen gidder å lese hele innlegget.

Det positive først: Er nok ikke alt for mange av disse spillerne som starter første seriekamp. Håper og tror at FFK er et helt annet lag med Shaban, PAC, Piiroja, Ramberg, Bjørkøy og Tarik på plass. Men vi trenger definitivt forsterkninger.

Helheten:
Det er nok alltid høyere tempo enn det ser ut, men jeg mener å ha sett artigfotballkamper med mer trøkk enn i dag. Synes FFK var skuffende når det gjaldt interesse. Både det individuelle og det kollektive presset var etter min mening alt for slapt. Eliteserielaget FFK lar til tider Tromsdalen spiller pasningsspill langt inn på halvdelen sin uten å stresse dem noe nevneverdig.

Offensivt var det også slapt. Når FFK vinner ballen og kommer på en sjelden overgang, er det få spillere som kommer i fart fremover. F.eks. lå FFK igjen med 6 mann mot Tromsdalens 3 spillere på en overgang i sluttminuttene. Ble riktignok en kjempesjanse ut av det, men synes det blir for slapt.

Enkeltspillere:
Jeg begynner med det negative og beveger meg opp mot den "grå massen".

Szekeres: Han har absolutt ingenting i FFKs forsvar å gjøre. Vil ikke si at han posisjonerer seg, jeg vil heller si at han ikke posisjonerer seg i det hele tatt. Ikke faller han av, ikke sikrer han og er for langt unna motspiller når han setter press. Synes ikke han tar ansvar i det hele tatt. En god midtstopper går inn i sikring tilfelle makkeren bommer. Det gjør ikke Szekeres.

Kapilov: Hadde litt fotball i beina, men viste seg ikke spesielt frem. Synes uansett det blir helt feil signaler overfor juniorene om man henter inn en 19-åring som ikke er bedre enn dette. Tror ikke 17 år gamle Michael Trulsen hadde gjort noen dårligere figur.

Kaptein Kvisvik var en stor skuffelse. Uansett kamp kan man forvente mer av en kaptein. Ikke virket han interessert og ikke brukte han stemmen slik man kan forvente av en kaptein.

Min holdning til Magnussen har ikke endret seg etter kampen i dag. Synes ikke han er god nok. Men skal ha pluss for at de lange oppspillene mot Hoås i første omgang var presise. De korte pasningene derimot…..

Vourinen, Gerrbrand, Toth, Berg og Elvestad vil jeg kalle for dagens "grå masse". Synes imidlertid Elvestad gjør en grei figur tatt i betraktning at han er 2.års junior. Når ingen av de rutinerte "går i bresjen" kan man ikke forvente det av yngstemann. Vourinen har fortsatt til gode å imponere meg.

Multiharjo overrasket meg positivt, men jeg må innrømme jeg har minimale forventninger til fyren. Målet var pent og ham jobber og står på. Men det blir litt for lite basisferdigheter. Jeg har sett 16-åringer med bedre ballmottak og timing i duellspillet. Men relativt sett positivt.

Stadheim var veldig opp og ned. Ingen tvil om at gutten har ferdigheter, han bruker dem bare på feil tidspunkt. Dersom laget skal hurtig fremover kan han ikke ta disse vendingene på egen halvdel. Dessuten må han få opp tempoet i det han driver med om han skal hevde seg i eliteserien.

Mergim tror jeg faktisk styrket sine sjanser til å få kontrakt. Han briljerte ikke, men gjorde en grei figur på et tamt lag. Han har tidligere vist at han har bra basisferdigheter og viser dessuten innsats. FFK har mange midtbanespillere som liker å være servitører. Mergim er en som gjerne gjør grovjobben og samtidig klarer å spille pasninger på en og to touch.

Prydz kom ok ifra det. Gjør tingene sine helt greit, men taper også noen viktige dueller. Vanskelig å si hvordan han vil være mot sterkere motstand, men hvis han har vært god på trening, tror jeg ikke han svekket sjansene for kontrakt.

Personlig synes jeg at Hoås var den minst dårlige i dag. Synes han er mer bevegelig enn jeg har sett på lenge. Fremgang. Men han får utrolig lite betalt for å være aktiv når bevegelsene rundt mangler totalt. Hvis ikke det kommer 2. og 3. bevegelse er det nesten bortkastet for en spiss å flytte beina hvis ikke du heter Rooney eller Henry. Hoås er også involvert i det lille FFK skaper i 1.omgang. Får noen frispark også, selv om et par muligens var billige.



PS! Synes nummer 9 og 10 på Tromsdalen var noen spennende typer. Ellers mener jeg midtstopperen deres (tror det var nummer 5) var banens klart beste spiller.

---------------------------

Er en grunn til at jeg kaller meg A.Scheie og ikke D.Wathne....

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340