Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marie

Juniorspiller

Ble medlem: 27 jun 06
Innlegg: 142

Lagt til: 17 jan 07, 11:27
Opprinnelig postet av benksliter`n

Vet ikke hva jeg skal si til dette? Lasse er fortsatt bare såvidt fylt 19 år. Skal han til en PL klubb i England,så må han forvente å være 3-4 keeper. Kanskje sitte på benken til rekruttlaget. Det er klart at han tjener mere penger,men det er ikke så lett å konkurere om en U21-landslagsplass hvis du er 3-4 keeper i England? Viktig for han å få U21-landskamper på sin CV.

Tror han heller bør ta konkuransen opp mot Shabaan. Ingen umulighet for han å ta keeperplassen på sikt. Shabaan kan forsvinne eller bli skadet også.

Mener Lasse bør vente i alle fall 2 år,før han vurderer slike tilbud.

Bli i FFK og kjemp om keeperplassen Lasse!

 

 

Grunen til at flere klubber i utlandet er interessert i Lasse nå, er at han fortsatt er veldig ung, og de har mulighet til å "forme" han selv. Enten vil klubbene ha en ung keeper, eller en godt etablert en.

Så hvis Lasse lar denne sjansen gå fra seg nå, må han kanskje vente i mange år, før han vil få samme tilbudet. Det er jo nesten litt nå eller aldri for han.

 

For en som har litt ambisjoner nytter det ikke å spille på 2 laget til FFK så lenge, og bare vente på at Rami skal forsvinne.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f