Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 05 jan 07, 17:27

For det første jeg er helt sikker på at Aune vil bli en meget god trener og han er det sikkert allerede. Men, det er for tidlig og feil tidspunkt å ta over FFK nå. Først og fremst kan det ødelegge en flott trenerkarriere for Aune selv. Vi har dobblet budsjettet, ny stadion, Morgan snakker om 4 plass. Det vil bli stilt skyhøye forventninger når serien starter, og det blir litt som å hoppe etter Wirkola for Aune. En dårlig start, og all skyld vil bli lagt på Aune. Og en trener karrierre på topplan kan ta slutt før den egentlig har rukket å komme igang.

                    Aune har også fortsatt mye å lære i forhold til media, publikum og fotballspillere som lever av og tjener ganske rått på hobbyen sin. Det er noe man må forholde seg til og som må læres gjennom erfaring. Det blir hele tiden sagt at Aune har gått og er av den samme skolen som Tørum, Bakke og Myhre. Nesten riktig, men ikke helt. Dem har alle jobbet som hjelpetrener på høyeste nivå under respekterte og erfarne trenere.

                  Derfor bør FFK ansette en erfaren trener, men dem bør også la Aune bli denne treners høyre hånd og ved neste korsvei vil Aune være en mann for FFK som hovedtrener.......


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340