Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 des 06, 11:09

Det er en del sentrale momenter som blir glemt i diskusjonene om makt.

Den nye modellen er en del av en større snuoperasjon. Tror alle skal være glade for dette, om den ikke hadde skjedd hadde FFK  på nytt vært i breddefotballens verden.

Den nye modellen i FFK systemet skal sikre at vi ikke på nytt skal havne i uføret og tenker da spesielt på det økonomiske og den skal sikre bedre kvalitet på innkjøp av nye spillere.

I de siste to -tre åra er det kun tilfeldigheter som har styr skuta. Vi hadde en styre formann som overhode ikke hadde oversikt over noe som helst, vi hadde en ledelse som var fraværende i FFK sport, både ansatt og konstiturert.

Vi hadde markedsbearbeiding som passet i en pølsebod.

Om vi ser på innkjøpspolitikken , så er vel den ikke mye å rope hurra for.

Uavhengig av sporslige resultater neste sesong , så tror jeg FFK staker ut en riktig kurs for fremtiden, der beslutninger er gjennomtenkt. Det er skapt et fundament økonomisk som skal sikres .

Tror de fleste bør se lyst på fremtiden. En 100 mill bedrfit kan ikke stryres sporslig av en trener som noen treffende sier kan forsvinne i løpet av dager, gjerne pågrunn av klausuler som er krevd lagt inn i kontrakten. Det er for meg lite langsiktig, en klubb skal bestå men det som er helt sikkert er at spillere og trener er det som skal skiftes hyppigst i en klubb.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340