Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 12 des 06, 17:29
Dette er forferdelig trist for FFKs del. Vi har mistet en av våre aller beste midtbanespillere, og jeg fatter ikke helt dette. Hadde han gått til en klubb i utlandet som hadde forsterket hans muligheter for landslagspill, hadde det vært noe helt annet. LSK er jo ikke veldig mye bedre enn FFK i disse dager spør du meg. Og hva er så galt med miljøet i Fredrikstad? Han hadde vært fast midtbane neste år, noe annet er piss. Han hadde fått spilt minst like mye!

I tillegg, hvis overgangsprosenten til Moss er som oppgitt her, syntes jeg egentlig det er en middels grei sum, ikke noe bedre overhodet. Men hva gjør vi da, hvis ikke Elfenbenspillerne får arbeidstillatelse? Da står vi igjen uten spillere som scorer mål. Det kan bli et problem...

Dessuten syntes jeg det er synd at det blir mindre lokalgutter på laget. Og når han da tegner hele 5-årskontrakt, har jeg problemer med å kalle det noe annet enn svik. Sorry til dere som mener noe annet, men jeg håper han blir møtt med tidenes pipekonsert første serierunde.

---------------------------

9. april gjenforenes vi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340