Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5530

Lagt til: 12 des 06, 15:03

Opprinnelig postet av Holters


Urealistisk? Nei, for all del... Man kan ikke sammenligne spillernes kvaliteter utover hvilke turneringer de har spilt i!

Synes du Morgan Andersen var urealistisk når han sa til Enga at FFK så på Brenne som en bedre spiller enn Gashi? Og at FFK skulle ha mer penger enn de fikk for ham? Dersom 8 millioner stemmer, så hadde Morgan Andersen rett og likevel påstår du at dette er urealistisk?

Forstår sjeldent dine vinklinger, kanogvetalt...

 

Gashi har spilt på A-landslaget og var også "fast" på U-21 laget tidligere. Brenne har også U-21 kamper men har aldri vært aktuell for A-landslaget. Dessuten har Gashi meritter fra E-cup og Royal League. Dette tar jeg med i betraktningen når jeg hevder at Gashi er en bedre spiller.

Når FFKs klubbdirektør Morgan Andersen får en henvendelse på en spiller under kontrakt forventer jeg at han forsøker å få mest mulig for spilleren. Spesielt når henvendelsen kommer fra en TL klubb. Som selger bør han ikke utrykke noen som helst form for realisme i sine forventninger til pris. Det skulle tatt seg ut.

Defor hevder jeg at 8 mill høres ut som en bra deal for FFK. En meget bra deal.

LSK har, etter min mening, betalt (litt) overpris for Brenne, og dermed brent en god slump av budsjettet. FFK har fått 8 mill ekstra, og mistet en spiller som er god men ikke uerstatterlig.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340