Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 12 des 06, 14:41

starter ferien idag etter siste eksamen, dette var på ingen måte en ideel oppladning. lest igjennom samtlige tråder, at enkelte kan påstå at brenne ikke villle vært fast i FFK mangler evnen til å se hver enkelt spilers kapasitet. simen er definitvit blant norges beste midtbanespillere, synd han ikke har fått prøvd seg på landslaget ennå.

 

først: FFK har gjort en god deal hvis det var så enkelt som at simen sa at kun lsk var aktuelt for neste år. da kunne vi risikert å hatt en halvmotivert spiller en ses til, for så miste han til lsk på bosman - gratis. hvis 8mill stemmer er dette gode nyheter midt oppi alt det negative.

 

videre vil jeg ikke bruke alt for stygge ord mot brenne, men forræder er på sin plass. sviker hvis du vil. lokal helt på fremadstormende FFK med nytt fantastiks stadion. elsket av publikum som ville forstått det 100% om utlandet var neste arbeidsplass. men en times kjøring nordover til en klubb som er "noe" bedre enn oss akkurat nå, hvem vet mulig FFK havner foran lsk neste ses. større muligheter til å komme ut via lsk? neppe. hadde han signert ny kontrakt med oss og gjort en kanonses ville utlandet blitt nesten en selvfølge påfølgende ses. men dette svir så uendelig, simen brenne MÅ ha spilt sin siste kamp i FFK, vil ikke se han i FFK drakt igjen på tampen av karrieren.

 

 

det er bare fotball, men å gå fra din lokale klubb til en direkte rival når masse nytt er på gang er fullstendig uforståelig. simen brenne vil i mine øyne først og fremst bli husket for denne overgangen. trist, kunne blitt en av klubben største spillere gjennom tdene. men den tiden er over-najsonalt og internasjonalt. penger rår, lojalitet er et fremmedord og lagfølelsen minimal.

 

uansett må vi riste av oss denne skuffelsen så raskt som mulig, komme oss videre og finne en erstatter. mulig han allerede er har i form av stadheim. så kan vi heller bruke pengene som blir til overs til først og fremst styrke forsvaret. FFK finner uansett ikke en fullverdig erstatter-hvis vi da ikke skulle få napp på koren

 

 

spillere kommer og går, klubben består!!

---------------------------

UEFA KØPPEN 2007?!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340