Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 07 des 06, 12:46
Endret: 07 des 06, 12:49

Nå kommer uansett ikke Elton John, men ellers er det nesten pinlig å se hvor mange som ikke klarer å løfte blikket en millimeter utover sin egen personlige smak i det spørsmålet. For å si det enkelt, E J var den første (og så vidt jeg vet fremdeles den eneste) artisten som passerte Elvis på listen over antall nr 1 album i USA. Den mannen treffer fire genereasjoner musikkelskere, og den som ikke klarer å høre at mannen faktisk står for bunnsolid kvalitet har ganske enkelt et svært snevert og selvtilfreds syn på musikk. E J er ikke min favorittartist heller, men å mene at fyren ikke står for kvalitet blir ganske enkelt for platt.

 

Roger Waters er en annen knallartist, ingen tvil om det. Men hans musikk er dyster, innesluttet, bitter, uforløst provokativ, sterkt politisk, etc etc. Hvor passende er egentlig det? Mannen er i tillegg langt mer humørsyk og uforutsigbar enn Elton John, som er en av vår tids aller største entertainere. Men det er klart at hadde man fått en artist av et slikt format ville jeg vært fornøyd. Poenget mitt er at dette kan ikke bare handle om den enkeltes smak. Jeg trenger neppe redegjøre nærmere for hvilken musikk som er etter min smak, det burde fremgå, men jeg er likevel ikke sikker på om tung seriøs rock ville være tingen ved en anledning som dette.

 

WigWam kunne vært noe, fordi de virkelig kan å løfte stemningen. Robbie Williams enn mer, hvis en først skulle hatt en stor artist. Jeg har ikke en plate av noen av disse, og kommer aldri til å kjøpe en heller. Men artister av den typen hadde passet i denne sammenheng. Bruce Springsteen ville også passet utmerket. Stikkordet er god stemning og bred appell. Ikke aggressiv og innesluttet stemning med smal appell.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f