Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 18 nov 06, 18:19
Endret: 18 nov 06, 18:21

Jeg trossa drittvær og 39 i feber i dag og dro på 3. divisjonskamp for - trur jeg - første gang i mitt liv. Jeg hadde jo lovt sneipen på fem år at han endelig skulle få bli med på Fredrikstad-kamp, og jeg måtte jo holde det.

 

Jeg er haldenser, og han er haldenser, og jeg prøvde å si til ham at hvis FFK tapte, så var det jo ikke så fælt, for da vant jo Halden, og det var vel hyggelig det òg. Men det var ikke snakk om, han skulle heie på FFK! Godgutten. :-) LITT ukonsentrert var han nok, men til gjengjeld trur jeg han var den eneste i dag som sang "Røde hvite er de beste, heia heia Fredrikstad" (OK, de var røde og blå i dag). Og da han råka til å få oss plassert faretruende nær Fortet i første omgang, ble det ikke fred før vi hadde flytta oss bort nærmere de andre med rød-hvite skjerf.

 

Uansett, veldig hyggelig med opprykk, dog noe heldig, må jeg vel innrømme. Og jeg må jo synes litt synd på Kvik... og Lisleby også, kanskje. Men h*****e heller, de får prøve igjen til neste år.

 

Rart å tenke på at FFK2 er i 2. divisjon til neste år! Den divisjonen hvor dagens pågående eventyr for førstelaget begynte, og hvor jeg så min første FFK-kamp i nyere tid for ikke mange år sida (Kvik-FFK 3-3). Men jeg håper de hever seg litt til året, ellers kan det muligens bli vanskelig å holde seg der.

 

P.S. Fortet har stortrommeh*****e. Hva de skal med den er litt uklart. Her har jeg sett at argumentasjonen har gått på å holde takta. Skulle tru at femten kælls klarte å holde takta uten tromme...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340