Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 16 nov 06, 21:23
Opprinnelig postet av C. Markgren

Vedrørende kubjeller skal jeg ikke frasi Halden ansvaret, men det er vel å kaste stein i glasshus å snakke om god, dårlig eller "korrekt" supporterkultur bare få dager etter å ha fylt 100 busser med ansiktsmaling og tåpelig hatter?



Instrumenter på fotballkamper, være seg det er trommer, kastanjetter eller andre obskøne ting som f.eks. kubjeller, suger stort.

Opprinnelig postet av C. Markgren

Når det gjelder personen som ble kastet ut. Dette var en haldenser i sekstiåra som spurte vakta om han kunne plassere seg bedre sånn at haldenseren fikk sett kampen. Da ble han kastet ut. Senere skulle denne "flinke" vakta kaste ut et av styremedlemmene i Kvik, men ble da heldigvis stoppet av en annen vakt som har skjønt at det er spillerne og ikke vaktene som skal lage underholdning på fotballkamper.



Haha, herlig! En slik vakt burde ha en egen vakt - for å unngå seg selv.  Men når det gjelder kampen i går, var det vel snarere dommeren som stod for underholdningen?  FFK stod for søplespill. Kvik for et litt hardere søplespill. Tilskuerne var stort sett tause - og dommeren vimsa rundt som ei drita alke der ute og dømte sjelden konsekvent.  Bortsett fra at han stort sett dømte i FFKs favør...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340